Aqua Coolkeeper Harnas Red Western large 37-42 cm
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Aqua Coolkeeper Harnas Red Western large 37-42 cm

Aqua Coolkeeper Tuigje Comfy Red Western

Tuig / harnas

Aqua Coolkeeper
185249

5 varianten vanaf € 21,99

Waarschuwing: Dit product houdt je hond koel, maar voorkomt geen oververhitting bij hoge inspanning. Laat je hond bij hoge temperaturen daarom geen inspannende activiteiten doen, zoals balspelletjes of naast de fiets lopen. Houd je hond uit de zon en zorg voor voldoende drinkwater. Hou je hond koel tijdens warme dagen met het Aqua Coolkeeper Harnas! Honden hebben bijna geen zweetklieren en kunnen hun lichaamstemperatuur alleen regelen door te hijgen of te zweten via hun voetkussentjes. Op deze manier kan je hond echter maar een klein deel van de overtollige lichaamswarmte kwijt. Honden zijn dan ook erg gevoelig voor oververhitting of een hitteberoerte, wat erg gevaarlijk kan zijn. Wat doet de Aqua Coolkeeper? Als je de Aqua Coolkeeper in het water legt, worden de koelkristallen in het product geactiveerd tot een verkoelende gel. Deze gel absorbeert de lichaamswarmte van je hond en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. Het bloed dat door de aderen van je hond stroomt, komt langs het jasje en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het lichaam afkoelt. Dit geeft hetzelfde effect als wanneer je je polsen onder stromend koud water houdt. Wanneer gebruik ik de Aqua Coolkeeper? - Bij warm weer - Tijdens het reizen - Tijdens het sporten en spelen - Tijdens buitenactiviteiten - Verlicht bij stress door hitte - Verlicht bij een verhoogde lichaamstemperatuur - Kan benauwdheid verlichten veroorzaakt door hittestress Hoe gebruik ik de Aqua Coolkeeper? - Leg de Aqua Coolkeeper een paar minuten in koud water en kneed voorzichtig om de koelkristallen te activeren - Je kan het jasje direct bij je hond omdoen. Het jasje blijft na het inweken vochtig aanvoelen, je kunt hem dan eventueel voorzichtig uitwringen. Na een paar uur is het meeste vocht weg. - Het verkoelende effect van het jasje houdt minimaal 2 en maximaal 5 dagen aan (de daadwerkelijke werking kan beïnvloed worden door de omstandigheden) - Voor het beste resultaat kun je de Aqua Coolkeeper de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. Zo is het jasje de volgende ochtend droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. - Je mag het jasje in de koelkast koelen, echter niet in de vriezer omdat dit te koud is voor je hond. Welke maat moet ik nemen? Maat Borstomvang XXS 20-26 cm XS 26-30 cm S 30-34 cm M 34-37 cm L 37-42 cm Lees voor uitgebreide instructies de handleiding.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

LARGE 37-42 CM Zomer

Direct leverbaar

€ 27,99

MEDIUM 34-37 CM Zomer

Direct leverbaar

€ 26,49

SMALL 30-34 CM Zomer

Direct leverbaar

€ 24,99

XS 26-30 CM Zomer

Direct leverbaar

€ 23,49

XXS 20-26 CM Zomer

Direct leverbaar

€ 21,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 185249

  • Verkoelend
  • Ideaal voor o.a. warm weer en reizen
  • In diverse maten beschikbaar
  Waarschuwing: Dit product houdt je hond koel, maar voorkomt geen oververhitting bij hoge inspanning. Laat je hond bij hoge temperaturen daarom geen inspannende activiteiten doen, zoals balspelletjes of naast de fiets lopen. Houd je hond uit de zon en zorg voor voldoende drinkwater.

  Hou je hond koel tijdens warme dagen met het Aqua Coolkeeper Harnas!

  Honden hebben bijna geen zweetklieren en kunnen hun lichaamstemperatuur alleen regelen door te hijgen of te zweten via hun voetkussentjes. Op deze manier kan je hond echter maar een klein deel van de overtollige lichaamswarmte kwijt. Honden zijn dan ook erg gevoelig voor oververhitting of een hitteberoerte, wat erg gevaarlijk kan zijn.

  Wat doet de Aqua Coolkeeper?

  Als je de Aqua Coolkeeper in het water legt, worden de koelkristallen in het product geactiveerd tot een verkoelende gel. Deze gel absorbeert de lichaamswarmte van je hond en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. Het bloed dat door de aderen van je hond stroomt, komt langs het jasje en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het lichaam afkoelt. Dit geeft hetzelfde effect als wanneer je je polsen onder stromend koud water houdt.

  Wanneer gebruik ik de Aqua Coolkeeper?

  - Bij warm weer - Tijdens het reizen - Tijdens het sporten en spelen - Tijdens buitenactiviteiten - Verlicht bij stress door hitte - Verlicht bij een verhoogde lichaamstemperatuur - Kan benauwdheid verlichten veroorzaakt door hittestress

  Hoe gebruik ik de Aqua Coolkeeper?

  - Leg de Aqua Coolkeeper een paar minuten in koud water en kneed voorzichtig om de koelkristallen te activeren - Je kan het jasje direct bij je hond omdoen. Het jasje blijft na het inweken vochtig aanvoelen, je kunt hem dan eventueel voorzichtig uitwringen. Na een paar uur is het meeste vocht weg. - Het verkoelende effect van het jasje houdt minimaal 2 en maximaal 5 dagen aan (de daadwerkelijke werking kan beïnvloed worden door de omstandigheden) - Voor het beste resultaat kun je de Aqua Coolkeeper de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. Zo is het jasje de volgende ochtend droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. - Je mag het jasje in de koelkast koelen, echter niet in de vriezer omdat dit te koud is voor je hond.

  Welke maat moet ik nemen?

  Maat Borstomvang
  XXS 20-26 cm
  XS 26-30 cm
  S 30-34 cm
  M 34-37 cm
  L 37-42 cm
  Lees voor uitgebreide instructies de handleiding.

Anderen bekeken ook