Flexi Vario Tapelijn Grijs m 5 mtr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Flexi Vario Tapelijn Grijs m 5 mtr

Flexi Vario Tapelijn Grijs

Lijnen

Flexi
166372

3 varianten vanaf € 23,99

Stijl verbinden, perfectie aanvullen door design en elk detail liefdevol in het oog houden: dat is de Flexi Vario. Met haar meermaals onderscheiden design, gepatenteerde innovaties en geraffineerde toebehoren verzet Flexi Vario de bakens. Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. Door het oprolmechanisme is de Flexi een ideale lijn om je hond bewegingsvrijheid te geven, en daarnaast kort(er) te houden als dat nodig is. - tapelijn - verchroomde haak - maat XS is in handig pocketformaat en lichtgewicht - maat S, M en L hebben een bandwisselverbinding, reflecterende componenten en zachte onderdelen - maat M en L hebben een verstelbaar handvat Uit te breiden met de Led-lijn, Led-lamp, Vario Multi Box en Soft Stoplijn Maat Lengte lijn Max. Gewicht XS 3 m 12 kg S 5 m 15 kg M 5 m 25 kg L 5 m 60 kg L 8 m 50 kg
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

M - 5 mtr

Direct leverbaar

€ 23,99

L - 5 mtr

Direct leverbaar

€ 33,49

L - 8 mtr

momenteel niet leverbaar

€ 39,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 166372

  • Soft-grip
  • Voor kleine tot middelgrote honden
  • Verchroomde musketonhaak
  Stijl verbinden, perfectie aanvullen door design en elk detail liefdevol in het oog houden: dat is de Flexi Vario. Met haar meermaals onderscheiden design, gepatenteerde innovaties en geraffineerde toebehoren verzet Flexi Vario de bakens.

  Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. Door het oprolmechanisme is de Flexi een ideale lijn om je hond bewegingsvrijheid te geven, en daarnaast kort(er) te houden als dat nodig is.

  - tapelijn
  - verchroomde haak
  - maat XS is in handig pocketformaat en lichtgewicht
  - maat S, M en L hebben een bandwisselverbinding, reflecterende componenten en zachte onderdelen
  - maat M en L hebben een verstelbaar handvat

  Uit te breiden met de Led-lijn, Led-lamp, Vario Multi Box en Soft Stoplijn

  Maat Lengte lijn Max. Gewicht
  XS 3 m 12 kg
  S 5 m 15 kg
  M 5 m 25 kg
  L 5 m 60 kg
  L 8 m 50 kg

Anderen bekeken ook