Flexi Design Tapelijn Roze s 5 mtr
Beweeg over de foto om te zoomen.

Flexi Design Tapelijn Roze

Lijnen

Flexi
183027

1 varianten vanaf € 15,99

Een echte blikvanger. Het opvallende design ziet er niet alleen goed uit, het biedt ook plaats aan tal van praktische accessoires. Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. Door het oprolmechanisme is de Flexi een ideale lijn om je hond bewegingsvrijheid te geven, en daarnaast kort(er) te houden als dat nodig is. - tapelijn - leuk design - verchroomde haak Uit te breiden met de Vario Multi Box. Maat Lengte lijn Max. Gewicht S 5 m 15 kg M/L 5 m 50 kg
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

S - 5 mtr

Direct leverbaar

€ 15,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 183027

  • De klassieker onder de Flexi rollijnen
  • Voor kleine tot middelgrote honden
  • Verchroomde musketonhaak
  Een echte blikvanger. Het opvallende design ziet er niet alleen goed uit, het biedt ook plaats aan tal van praktische accessoires.

  Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. Door het oprolmechanisme is de Flexi een ideale lijn om je hond bewegingsvrijheid te geven, en daarnaast kort(er) te houden als dat nodig is.

  - tapelijn
  - leuk design
  - verchroomde haak

  Uit te breiden met de Vario Multi Box.

  Maat Lengte lijn Max. Gewicht
  S 5 m 15 kg
  M/L 5 m 50 kg

Anderen bekeken ook