Flexi Design Koordlijn Blauw xs 3 mtr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Flexi Design Koordlijn Blauw xs 3 mtr

Flexi Design Koordlijn Blauw

Lijnen

Flexi
183010

3 varianten vanaf € 10,49

Een echte blikvanger. Het opvallende design ziet er niet alleen goed uit, het biedt ook plaats aan tal van praktische accessoires. Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. Door het oprolmechanisme is de Flexi een ideale lijn om je hond bewegingsvrijheid te geven, en daarnaast kort(er) te houden als dat nodig is. - koordlijn - leuk design - verchroomde haak - maat XS is in handig pocketformaat en lichtgewicht - maat S en M hebben reflecterende onderdelen Uit te breiden met de Vario Multi Box. Maat Lengte lijn Max. Gewicht XS 3 m 8 kg S 5 m 12 kg M 5 m 20 kg
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

XS - 3 mtr

Direct leverbaar

€ 10,49

S - 5 mtr

Direct leverbaar

€ 11,99

M - 5 mtr

Direct leverbaar

€ 13,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 183010

  • Soft-grip
  • Voor kleine tot middelgrote honden
  • Verchroomde musketonhaak
  Een echte blikvanger. Het opvallende design ziet er niet alleen goed uit, het biedt ook plaats aan tal van praktische accessoires.

  Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. Door het oprolmechanisme is de Flexi een ideale lijn om je hond bewegingsvrijheid te geven, en daarnaast kort(er) te houden als dat nodig is.

  - koordlijn
  - leuk design
  - verchroomde haak
  - maat XS is in handig pocketformaat en lichtgewicht
  - maat S en M hebben reflecterende onderdelen

  Uit te breiden met de Vario Multi Box.

  Maat Lengte lijn Max. Gewicht
  XS 3 m 8 kg
  S 5 m 12 kg
  M 5 m 20 kg

Anderen bekeken ook