Aqua Coolkeeper Bandana Pacific Blue large 51-60 cm
Beweeg over de foto om te zoomen.

Aqua Coolkeeper Bandana Pacific Blue

Halsband

Aqua Coolkeeper
157016

2 varianten vanaf € 17,99

Waarschuwing: Dit product houdt je hond koel, maar voorkomt geen oververhitting bij hoge inspanning. Laat je hond bij hoge temperaturen daarom geen inspannende activiteiten doen, zoals balspelletjes of naast de fiets lopen. Houd je hond uit de zon en zorg voor voldoende drinkwater. Hou je hond koel tijdens warme dagen met de Aqua Coolkeeper Bandana! Honden hebben bijna geen zweetklieren en kunnen hun lichaamstemperatuur alleen regelen door te hijgen of te zweten via hun voetkussentjes. Op deze manier kan je hond echter maar een klein deel van de overtollige lichaamswarmte kwijt. Honden zijn dan ook erg gevoelig voor oververhitting of een hitteberoerte, wat erg gevaarlijk kan zijn. Wat doet de Aqua Coolkeeper? Als je de Aqua Coolkeeper in het water legt, worden de koelkristallen in het product geactiveerd tot een verkoelende gel. Deze gel absorbeert de lichaamswarmte van je hond en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. De bandana koelt de nek van je hond en daardoor ook de slagaderen die dicht aan de oppervlakte van de huid liggen. Het bloed dat door de aderen stroomt komt langs de bandana en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het lichaam afkoelt. Dit geeft hetzelfde effect als wanneer je je polsen onder stromend koud water houdt. Wanneer gebruik ik de Aqua Coolkeeper? - Bij warm weer - Tijdens het reizen - Tijdens het sporten en spelen - Tijdens buitenactiviteiten - Verlicht bij stress door hitte - Verlicht bij een verhoogde lichaamstemperatuur - Kan benauwdheid verlichten veroorzaakt door hittestress Hoe gebruik ik de Aqua Coolkeeper? - Leg de Aqua Coolkeeper een paar minuten in koud water en kneed voorzichtig om de koelkristallen te activeren - Je kan de bandana direct bij je hond omdoen. De bandana blijft na het inweken vochtig aanvoelen, je kunt hem dan eventueel voorzichtig uitwringen. Na een paar uur is het meeste vocht weg. - Het verkoelende effect van de halsband houdt minimaal 2 en maximaal 5 dagen aan (de daadwerkelijke werking kan beïnvloed worden door de omstandigheden) - Voor het beste resultaat kun je de Aqua Coolkeeper de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. Zo is de bandana de volgende ochtend droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. - Je mag de bandana in de koelkast koelen, echter niet in de vriezer omdat dit te koud is voor je hond. Welke maat moet ik nemen? Maat Nekomvang XXS 19-25 cm XS 26-33 cm S 34-41 cm M 42-50 cm L 51-60 cm XL 61-68 cm XXL 69-77 cm Lees voor uitgebreide instructies de handleiding.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

60 cm Zomer

Direct leverbaar

€ 17,99

68 cm Zomer

Direct leverbaar

€ 19,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 157016

  • Verkoelend
  • Ideaal voor o.a. warm weer en reizen
  • In diverse maten beschikbaar
  Waarschuwing: Dit product houdt je hond koel, maar voorkomt geen oververhitting bij hoge inspanning. Laat je hond bij hoge temperaturen daarom geen inspannende activiteiten doen, zoals balspelletjes of naast de fiets lopen. Houd je hond uit de zon en zorg voor voldoende drinkwater.

  Hou je hond koel tijdens warme dagen met de Aqua Coolkeeper Bandana!

  Honden hebben bijna geen zweetklieren en kunnen hun lichaamstemperatuur alleen regelen door te hijgen of te zweten via hun voetkussentjes. Op deze manier kan je hond echter maar een klein deel van de overtollige lichaamswarmte kwijt. Honden zijn dan ook erg gevoelig voor oververhitting of een hitteberoerte, wat erg gevaarlijk kan zijn.

  Wat doet de Aqua Coolkeeper?

  Als je de Aqua Coolkeeper in het water legt, worden de koelkristallen in het product geactiveerd tot een verkoelende gel. Deze gel absorbeert de lichaamswarmte van je hond en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. De bandana koelt de nek van je hond en daardoor ook de slagaderen die dicht aan de oppervlakte van de huid liggen. Het bloed dat door de aderen stroomt komt langs de bandana en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het lichaam afkoelt. Dit geeft hetzelfde effect als wanneer je je polsen onder stromend koud water houdt.

  Wanneer gebruik ik de Aqua Coolkeeper?

  - Bij warm weer - Tijdens het reizen - Tijdens het sporten en spelen - Tijdens buitenactiviteiten - Verlicht bij stress door hitte - Verlicht bij een verhoogde lichaamstemperatuur - Kan benauwdheid verlichten veroorzaakt door hittestress

  Hoe gebruik ik de Aqua Coolkeeper?

  - Leg de Aqua Coolkeeper een paar minuten in koud water en kneed voorzichtig om de koelkristallen te activeren - Je kan de bandana direct bij je hond omdoen. De bandana blijft na het inweken vochtig aanvoelen, je kunt hem dan eventueel voorzichtig uitwringen. Na een paar uur is het meeste vocht weg. - Het verkoelende effect van de halsband houdt minimaal 2 en maximaal 5 dagen aan (de daadwerkelijke werking kan beïnvloed worden door de omstandigheden) - Voor het beste resultaat kun je de Aqua Coolkeeper de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. Zo is de bandana de volgende ochtend droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. - Je mag de bandana in de koelkast koelen, echter niet in de vriezer omdat dit te koud is voor je hond.

  Welke maat moet ik nemen?

  Maat Nekomvang
  XXS 19-25 cm
  XS 26-33 cm
  S 34-41 cm
  M 42-50 cm
  L 51-60 cm
  XL 61-68 cm
  XXL 69-77 cm
  Lees voor uitgebreide instructies de handleiding.

Anderen bekeken ook