Puur Echina Extra 50 ml
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Puur Echina Extra 50 ml

Puur Echina Extra

Weerstand

Puur Natuur
161218

1 varianten vanaf € 12,89

Wanneer gebruik je Puur Echina Extra? Puur Echina Extra is voor een goede weerstand en stimuleert het immuunsysteem. Bevorderd de afvoer van afvalstoffen. Bevat onder andere Canadese Geelwortel ter ondersteuning van het immuunsysteem en Rode Zonnehoed voor weerstand en stimulatie van de lymfecirculatie. Eigenschappen per ingrediënt: - Canadese Geelwortel (Hydrastis Canadensis): Ondersteunt het immuunsysteem in herstelperiodes. - Echte Guldenroede (Solidago Virgaurea): Heeft diuretische eigenschappen. - Kattenklauw (Uncaria Tomentosa): Werkt immuunversterkend. - Rode Zonnehoed (Echinacea Purpurea): Voor de weerstand. Bovendien stimuleert het de lymfecirculatie en werkt Echinacea anti-bacterieel. Gebruik en dosering Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Dosering en toepassing (tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft): De optimale dosering is: 2 - 3 x daags Hond > 25 kg 15 druppels Hond 10 - 25 kg 10 druppels Hond Niet te gebruiken bij Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

50 ML

Direct leverbaar

€ 12,89

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 161218

  • Bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Voor een goede weerstand
  • Stimuleert het immuunsysteem
  Wanneer gebruik je Puur Echina Extra? Puur Echina Extra is voor een goede weerstand en stimuleert het immuunsysteem. Bevorderd de afvoer van afvalstoffen. Bevat onder andere Canadese Geelwortel ter ondersteuning van het immuunsysteem en Rode Zonnehoed voor weerstand en stimulatie van de lymfecirculatie. Eigenschappen per ingrediënt: - Canadese Geelwortel (Hydrastis Canadensis): Ondersteunt het immuunsysteem in herstelperiodes. - Echte Guldenroede (Solidago Virgaurea): Heeft diuretische eigenschappen. - Kattenklauw (Uncaria Tomentosa): Werkt immuunversterkend. - Rode Zonnehoed (Echinacea Purpurea): Voor de weerstand. Bovendien stimuleert het de lymfecirculatie en werkt Echinacea anti-bacterieel. Gebruik en dosering Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Dosering en toepassing (tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft): De optimale dosering is: 2 - 3 x daags Hond > 25 kg 15 druppels Hond 10 - 25 kg 10 druppels Hond < 10 kg 5 druppels Kat 3 druppels Paard 20 druppels Pony 15 druppels 1 ml = 20 druppels Langdurig gebruik is mogelijk (langer dan drie maanden) maar dan dient men om de 6 tot 8 weken een 'stopweek' in te lassen. Voor in- en uitwendig gebruik. Let op: voor uitwendig gebruik: dep de aangedane plek met -een verdunning van PUUR Echina extra in schoon (mineraal-)water (1:5), of gebruik PUUR Echina extra. Ervaring uit de praktijk leert dat in sommige gevallen kan worden volstaan met een lagere dosering dan zoals aangegeven op de bijsluiter. Ook wanneer dieren (te) heftig reageren kan worden begonnen met de helft van de aanbevolen dosering. In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is. Niet te gebruiken bij Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
 • Samenstelling

  Extracten van Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Kattenklauw (Uncaria tomentosa) en Rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Alcohol 31%

Anderen bekeken ook