honden

Op zoek naar iets voor je hond? Op Doc&Booff vind je naast (dieet)voeding, vlooien- en tekenmiddelen, ontwormingmiddelen en diverse gezondheidsartikelen ook snacks, speelgoed en mandjes voor jouw hond. Ondersteun jouw hond met een dieetvoeding en/of supplementen en verwen je hond met een nieuwe mand! 

Dieetvoer

Heeft jouw hond een gezondheidsklacht? Een dieetvoeding kan helpen je hond te ondersteunen. Zo is er speciale voeding voor honden met artrose, blaasproblemen en overgewicht. Ook kan het zijn dat je hond een overgevoeligheid heeft voor bepaalde stoffen. Voor deze honden is er tevens dieetvoeding dat hypoallergenic genoemd wordt. Let op: Een goede begeleiding bij het voeren van een hond met speciale behoeften is belangrijk. Laat je daarom altijd adviseren door je dierenarts.

Vlooien- en tekenmiddelen

Heb jij jouw hond al beschermd tegen vlooien? Vlooien komen het hele jaar voor in Nederland. Bescherm jouw hond tegen vlooien met een spot on of een vlooienband.

Ontwormmiddelen

Er wordt geadviseerd honden vier keer per jaar te ontwormen. Ontwormen zijn vaak een onzichtbaar probleem, wanneer je de symptomen van een wormbesmetting ziet is je hond al ernstig besmet. Wormen zijn niet alleen gevaarlijk voor honden, maar ook voor mensen. Je kunt je hond gemakkelijk ontwormen met een (smakelijke) tablet.

Lees meer
Vlooien & Teken
Ontwormen
Snacks
Gezondheid
Dieetvoer
Hondenvoer