Herroepingsrecht

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling heb je het recht om zonder reden artikelen te herroepen. De artikelen dienen indien redelijkerwijs mogelijk ongebruikt en in de originele verpakking te zitten. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourzending

Je retourzending kun je aanmelden bij de klantenservice van Doc&Booff via info@docbooff.nl. Vermeld hierbij je ordernummer en welk(e) artikel(en) je retour wilt sturen. Vervolgens ontvang je van ons per e-mail een retourbon en een retouradres. De retourbon voeg je in het pakket samen met het/de artikel(en), het retouradres dien je op de doos te plakken. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Je pakket dient 14 dagen na ontvangst van de retourbon verzonden te zijn. Als het artikel bij ons retour is aangekomen ontvang je een bevestigingsmail. Retourkosten worden niet gecrediteerd. 

Terugbetaling

Je krijgt je aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping gecrediteerd onder naam van G.V.P. Online BV. Indien je hebt gekozen voor AfterPay, dan wordt het artikel voor je geannuleerd bij AfterPay. Indien je de bestelling geheel retourneert en je hebt bezorgkosten betaald, dan worden ook de bezorgkosten aan je gecrediteerd. De terugbetaling geschiedt met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de betaling tot stand is gekomen. Heb je met Ideal betaald? Dan wordt het bedrag naar het door jou gebruikte bankrekeningnummer terug geboekt.

Tips voor het retourneren:
- Zorg ervoor dat je de afzender vermeld op het pakket. Mocht er iets fout gaan in het verzendproces, dan kan het pakket bij jou terug komen.
- Verpak de artikelen goed, zodat ze niet beschadigen in het retourproces. Bij artikelen die beschadigd retour komen is de klant verantwoordelijk voor de waardevermindering.
- Plak het retouradres goed vast, zodat dit tijdens het retourproces niet los kan laten.
- Bewaar het ontvangen verzendbewijs inclusief Track and Trace code totdat je van ons de e-mail met daarin de ontvangstbevestiging ontvangt. 

Lees meer hierover op onze retouren pagina.

Download hier het Europese Modelformulier voor herroeping.